Voorwerpen om voor te bereiden

Stof en steunstof

Borduurversteviging/steunstof is een speciaal product dat onder de stof wordt gebruikt om deze tijdens het borduren te ondersteunen voor de beste resultaten.

Zorg ervoor dat de afmeting van de versteviging altijd groter is dan de afmeting van het borduurraam. Voor het gebruik van de in de handel verkrijgbare verstevigingen en steunstoffen, raadpleeg altijd de bijgeleverde instructies.

Borduurgaren (boven- en onderdraad)

Bovendraad:

Zet de garenkleuren klaar, die nodig zijn voor het borduurpatroon. Borduurgaren van Brother wordt aanbevolen. Ander borduurgaren geeft mogelijk geen optimale resultaten.

Borduuronderdraad (of voorgespoelde spoel):

Gebruik borduurondergaren op de spoel; de steken zijn zichtbaar aan de achterkant van de stof. Gebruik de meegeleverde spoel die is opgewonden met borduuronderdraad met dikte 90 of de aanbevolen borduuronderdraad met dikte 90.

Naald (op de machine geplaatst)

Gebruik een naald voor huishoudnaaimachine 75/11.

Als de machine bij het borduren op zware stof het borduurwerk niet goed uitvoert, probeer dan naald 90/14. (Naald wisselen)

Smartphone/tablet (mobiel apparaat)

Deze machine wordt bestuurd door een app. Installeer de Brother Artspira app op een smartphone/tablet en gebruik de app vervolgens om borduurpatronen te bewerken en de machine te bedienen.