Benaming van machineonderdelen

Belangrijkste onderdelen

1. Draadgeleider
  2. Klospen
  3. Spoelwinder
  4. Draagplekken
    Gebruik de aangewezen draagplekken om de machine te verplaatsen. (Verplaatsen of vervoeren van de machine)
  5. Borduurarm
  6. Draaiknop draadspanning
  7. Bedieningstoetsen en LED (Bedieningstoetsen en LED, LED-indicaties)
  8. Handwiel
    Draai het handwiel naar boven en beneden om de naald omhoog en omlaag te zetten.
  9. Naaldinrijgerhendel
  10. Draadafsnijder
  11. Voedingsaansluiting
  12. Hoofdschakelaar
    Druk op de rechterkant van de schakelaar (“I”) om de machine aan te zetten en op de linkerkant (“O”) om deze uit te zetten.
  13. Ventilatieopeningen (2 plekken)
    Dankzij de ventilatieopeningen kan de lucht rond de motor circuleren. Bedek de ventilatieopeningen niet wanneer u de machine gebruikt.

Naald en persvoetgedeelte

1. Draadgeleider op de naaldstang
  2. Naaldklemschroef
  3. Borduurvoet
    De borduurvoet helpt het zweven/bewegen van de stof in bedwang te houden. Ter verbetering van de borduurresultaten.
  4. Steekplaat
  5. Steekplaatdeksel
  6. Spoelhuisdeksel

Bedieningstoetsen en LED

1. Bluetooth-toets
    Houd ingedrukt om de machine en de app via Bluetooth te koppelen. (De machine en de app koppelen)
    De LED-verlichting naast de toets verandert afhankelijk van de verbindingsstatus tussen de machine en de app.
  2. Toets “Bevestigen”
    Druk op deze toets volgens de instructies van de app wanneer de LED knippert.
    Houd deze toets ingedrukt om de naald/draadwisselmodus te openen. (Naald/draadwisselmodus).
  3. Draadafkniptoets
    Op drukken om de bovendraad en onderdraad af te knippen zodra het borduren klaar is.
  4. Toets voor inrijgpositie
    Op drukken om de naaldstand (de hoogte) voor het inrijgen te verplaatsen.
  5. “Start/Stop”-toets
    Op drukken om het borduren te starten of te stoppen. De kleur en verlichting van de LED veranderen afhankelijk van de status van de machine.

Raadpleeg LED-indicaties voor bijzonderheden over de LED-verlichting.

Borduurraam (magnetisch borduurraam)

1. Bovenste deel van het borduurraam
  2. Basis-borduurraam
  3. Markeringen voor de functie [Camera scan]