BASISPROJECTSTROOM

De algemene werkwijze om een borduurpatroon te voltooien wordt hieronder weergegeven.

Lees de uitleg voor elke stap in deze bedieningshandleiding.

Er is een instructievideo beschikbaar voor onderwerpen die met een zijn gemarkeerd.

Bekijk de beschikbare instructievideo's.

https://s.brother/cvukb/

De machine en de app voorbereiden

Installeer de Brother Artspira app op uw smartphone/tablet en koppel de app met de machine. (De machine en de app verbinden)

Borduurpatroon selecteren

1. Selecteer het borduurpatroon in de app. (Borduurpatroon selecteren)
  2. Span de stof (samen met de borduurversteviging) in het borduurraam. (Stof in het borduurraam plaatsen)
  3. Pas de borduurpositie aan en breng de borduurpatroongegevens over naar de machine. (De borduurpositie aanpassen (functie [Camera scan]), De patroongegevens overbrengen)

De spoel voorbereiden

Installeer de spoel met borduur-ondergaren in de machine. (De spoel installeren)

Borduren

1. Bevestig het borduurraam aan de machine. (Borduurraam bevestigen)
  2. Controleer de borduurvolgorde van de garenkleuren in de app en rijg de machine in met de juiste garenkleur in als bovendraad, één voor één. (Bovendraad inrijgen)
  3. Borduur alle kleuren.

Voltooid

Controleer het geborduurde eindresultaat.