Print (Utskrift)-kategorien

Bilde
1.
Printer Information Output Settings (Valg av skriverinformasjon for utskrift)
Angir elementene som skal skrives ut som skriverinformasjon.
Tilgjengelige innstillinger:
[All] (Alle) Skriver du all informasjonen, medregnet brukslogg og enhetsinnstillinger.
[Usage Log] (Brukslogg) Skriver ut informasjon om programversjon, testmønster for manglende punkter, skriverbrukhistorikk og feilhistorikk.
[Printer Settings] (Skriverinnstillinger) Skriver ut programversjon og informasjon om enhetsinnstillinger, nettverksinnstillinger og PDL.
2.
Length adjustment (Lengdejustering)
Justerer lengden på den utskrevne etiketten etter lengden på etiketten som vises på datamaskinen.
Tilgjengelige innstillinger: -3 til +3 % (i trinn på 1 %).
Klikk på [Test print] (Testutskrift) for å skrive ut en testetikett og sjekke lengdejusteringen.