Bruk av P-touch Editor

Du må installere P-touch Editor og skriverdriveren for å kunne bruke P-touch med datamaskinen.
Du kan laste ned den nyeste driveren og programvaren fra Brother support-nettstedet på: support.brother.com.
Når du skriver ut via en USB-tilkobling, må du kontrollere at Editor Lite-lampen ikke er tent. Hvis Editor Lite-lampen er tent, trykker du på og holder Editor Lite-knappen inntil lampen slukker.

Bruke P-touch Editor (for Windows)

Start av P-touch Editor

1
For Windows 10
Fra Start-knappen, velger du [Alle apper] og klikker [P-touch Editor] under [Brother P-touch], eller dobbeltklikker [P-touch Editor] på skrivebordet.
For Windows 8 / Windows 8.1 / Windows Server 2012/2012 R2
Klikk på [P-touch Editor] på skjermbildet [Apper] eller dobbeltklikk på [P-touch Editor] på skrivebordet.
For Windows Vista / Windows 7 / Windows Server 2008/2008 R2
Fra Start-knappen klikker du på [Alle programmer] - [Brother P-touch] - [P-touch Editor].
Bilde
Når P-touch Editor starter, velger du om du vil opprette et nytt eller åpne et eksisterende oppsett.
Merk Merk
Du kan også starte P-touch Editor ved hjelp av snarveier hvis du velger å opprette snarveier under installeringen.
Snarveisikon på skrivebordet: Dobbeltklikk for å starte P-touch Editor.
Snarveisikon på hurtigstartlinjen: Klikk for å starte P-touch Editor.
Hvis du vil endre hvordan P-touch Editor fungerer når den starter, klikker du på [Verktøy] - [Alternativer] på menylinjen i P-touch Editor for å vise dialogboksen [Alternativer]. På venstre side velger du overskriften [Generelt] og angir ønsket innstilling i listeboksen [Operasjoner] under [Start-innstillinger]. Standardinnstillingen er [Vis ny visning].
2
Velg et alternativ på skjermen.
Skjermbilde
1.
Hvis du vil lage et nytt oppsett, klikker du på [Nytt oppsett]-knappen.
2.
Hvis du vil opprette et nytt oppsett ved hjelp av et forhåndsdefinert oppsett, velger du ønsket kategoriknapp.
3.
Hvis du vil knytte et forhåndsdefinert oppsett til en database, merker du av for [Koble til database].
4.
Hvis du vil åpne et eksisterende oppsett, klikker du på [Åpne].
5.
Når du skal åpne applikasjonen for å lage etiketter for styring av elektrisk utstyr, klikker du på [Veiviser for kabelmerking]-knappen.
Skjermbilde

Skrive ut med P-touch Editor