Opprette en trådløs nettverkstilkobling

Dette avsnittet beskriver hvordan du konfigurerer de trådløse nettverksinnstillingene og oppretter en trådløs nettverkstilkobling, hvis du ikke konfigurerte de trådløse nettverksinnstillingene under installeringen.
Merk Merk
Hvis P-touch drives av alkaliske eller Ni-MH-batterier, kan du ikke opprette en trådløs nettverkstilkobling. Bruk det oppladbare li-ion-batteriet eller nettadapteren.

Bruke WPS (Wi-Fi Protected Setup™)

Hvis WLAN-tilgangspunktet/ruteren må støtte WPS (Wi-Fi Protected Setup™), kan innstillinger og tilkoblinger enkelt konfigureres med et tastetrykk.
1
Først må du bekrefte at WLAN-tilgangspunktet/ruteren har WPS-symbolet.
Bilde
2
Trykk på og hold trådløs modus-knappen på P-touch i mer enn 5 sekunder.
Etter at Wi-Fi-lampen begynner å blinke i intervaller på 0,5 sekunder, slipper du knappen.
3
Trykk på WPS-knappen på WLAN-tilgangspunktet/ruteren.
4
Når tilkoblingen er opprettet, tennes Wi-Fi-lampen.
Merk Merk
Skriveren vil prøve å koble til ved hjelp av WPS i 2 minutter. Hvis trådløs modus-knappen trykkes og holdes inne i 5 sekunder i løpet av denne perioden, vil skriveren fortsette å prøve å koble til i ytterligere 2 minutter fra og med dette tidspunktet.