Tabblad Print (Afdrukken)

Afbeelding
1.
Printer Information Output Settings (Uitvoerinstellingen printerinformatie)
De printergegevens die worden afgedrukt.
Mogelijke instellingen:
[All] (Alles) Alle gegevens in het verbruikslog en de apparaatinstellingen worden afgedrukt.
[Usage Log] (Verbruikslog) De programmaversiegegevens, het testpatroon ontbrekende punten, het overzicht printergebruik en het foutenoverzicht worden afgedrukt.
[Printer Settings] (Printerinstellingen) Programmaversiegegevens, apparaatinstellingen, netwerkinstellingen en PDL-gegevens worden afgedrukt.
2.
Length adjustment (Aanpassing lengte)
De lengte van een afgedrukt label aanpassen aan de op de computer weergegeven lengte.
Mogelijke instellingen: -3 tot +3% (stappen van 1%)
Klik op [Test print] (Testafdruk) om een testlabel af te drukken en het resultaat te controleren van het aanpassen van de lengte.