2 Afdrukken vanaf computers

Toepassingen voor gebruik in combinatie met computers

Met behulp van een aantal toepassingen en functies kunt u de P-touch effectief gebruiken.
Toepassing
Windows
Macintosh
Eigenschappen
P-touch Editor Lite
Bsymbol.chk
Bsymbol.chk
U hoeft geen stuurprogramma’s of andere software te installeren voor P-touch Editor Lite.
Met P-touch Editor Lite kunt u snel en gemakkelijk eenvoudige lay-outs voor labels maken.
P-touch Editor Lite wordt alleen ondersteund bij aansluiting via een USB-kabel.
P-touch Editor
Bsymbol.chk
Bsymbol.chk
P-touch Editor moet samen met het stuurprogramma worden geïnstalleerd.
Met P-touch Editor kunt u eenvoudig een scala aan eigen labels maken met een complexe lay-out, met behulp van lettertypen, sjablonen en illustraties.
P-touch Library
Bsymbol.chk
P-touch Library wordt samen met P-touch Editor geïnstalleerd.
Met deze toepassing kunt u sjablonen van P-touch Editor en andere gegevens beheren op de computer.
Met P-touch Library kunt u sjablonen afdrukken.
P-touch Update Software
Bsymbol.chk
Bsymbol.chk
P-touch Update Software moet samen met het stuurprogramma worden geïnstalleerd.
De software kan worden bijgewerkt naar de nieuwste versie.
Printer Instelling Tool
Bsymbol.chk
Dit wordt samen met het printerstuurprogramma geïnstalleerd.
Met deze toepassing kunt u de communicatie-instellingen voor de printer en apparaatinstellingen voor de computer opgeven.
Utility
Bsymbol.chk
Dit wordt samen met het printerstuurprogramma geïnstalleerd.
Met deze toepassing kunt u de communicatie-instellingen voor de printer en apparaatinstellingen voor de computer opgeven.
Wireless Device Setup Wizard (Wizard Draadloos apparaat instellen)
Bsymbol.chk
Met deze toepassing kunt u uw printer configureren voor een draadloos netwerk.
BRAdmin Light
Bsymbol.chk
Met deze toepassing kunt u uw netwerkprinter vanaf de computer configureren en beheren.
BRAdmin Pro
Bsymbol.chk
Met deze toepassing kunt u uw netwerkprinter vanaf de computer configureren en beheren.
Handige functie
Windows
Macintosh
Eigenschappen
Gedistribueerd afdrukken
Bsymbol.chk
Als u een groot aantal labels wilt afdrukken, kunt u het werk over meerdere printers verdelen.
De labels worden dan gelijktijdig afgedrukt, zodat de totale afdruktijd kan worden beperkt.
Raadpleeg voor meer informatie [Veelgestelde vragen en probleemoplossing] op de Brother support website: (support.brother.com).