Koti > Tulosta tarroja > Leikkausasetuksen valitseminen (PT-E310BT)

Leikkausasetuksen valitseminen (PT-E310BT)

Vastaavat mallit:PT‑E310BT
  1. Paina image-painiketta.
  2. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee [Leikk. asetus], ja valitse siten haluamasi vaihtoehto painamalla image tai image.

Alla olevissa taulukoissa nämä piirroskuvat esittävät Esimerkki-sarakkeessa kuvattujen tarrojen osia.

image
    Tulostusalue
    image
    Marginaali
    image
    Laminaatin marginaali
    Asetus
    Kuvaus
    Esimerkki
    Kapea margin.
    Nauhaa syötetään ensin 23 mm. Sen jälkeen tulostetaan kukin tarra niin, että tekstiä ennen ja tekstin jälkeen jää 2 mm:n marginaali.
    • Kun kukin tarran pituus on vähintään noin 23 mm
      image
      1. Noin 23 mm
      2. 2 mm
    • Kun kukin tarran pituus on enintään noin 23 mm
      image
      1. Noin 23 mm
      2. 2 mm
    Ketju
    • Valitse tämä asetus, kun tulostat useita tarroja käyttäen mahdollisimman pieniä marginaaleja.
    • Ensin tulostetaan 23 mm:n marginaali. Sen jälkeen tulostetaan kukin tarra niin, että tekstiä ennen ja tekstin jälkeen on 2 mm:n marginaali.
    • Syötä nauhaa ennen nauhaleikkurin käyttämistä, tai muutoin osa tekstistä saattaa leikkaantua pois. Älä yritä vetää nauhaa, sillä muutoin tarranauhakasetti voi vioittua.
    image
    1. Noin 23 mm
    2. 2 mm
    3. Nauhan pysäytyskohta
    Ei leikk.
    • Valitse tämä asetus, kun tulostat useita kopioita tarrasta tai kun käytät kutistussukkaa tai muita nauhoja, joita ei voi leikata nauhaleikkurilla ja jotka on sen sijaan leikattava saksilla.
    • Syötä nauhaa ennen nauhaleikkurin käyttämistä, tai muutoin osa tekstistä saattaa leikkaantua pois. Älä yritä vetää nauhaa, sillä muutoin tarranauhakasetti voi vioittua.
    • Kun käytät nauhaa, jota ei voi leikata nauhaleikkurilla, poista tarranauhakasetti tulostamisen jälkeen ja leikkaa nauha saksilla.
    image
    1. Noin 23 mm
    2. 2 mm
    3. Nauhan pysäytyskohta
    Leveä marg.

Kokonaismarginaali (laminaatin marginaali + tarran marginaali) on 25 mm kummallakin puolella tarraa.

image
    1. Noin 23 mm
    2. 2 mm
    Erik.-nauha
    • Valitse tämä asetus, kun käytät erikoisnauhaa.
    • Kun käytät silitettäviä kangasnauhoja tai kutistussukkaa, valitse Erik.-nauha Leikk. asetus-kohdasta ennen tulostamista. Poista tulostuksen jälkeen tarranauhakasetti tarratulostimesta ja leikkaa nauha saksilla.
    image
    1. Noin 23 mm
    2. 2 mm
  3. Paina OK-painiketta.
    image
    • Kun leikkausasetukseksi on määritetty [Ei leikk.] tai [Ketju], leikkauskohta asetetaan tulostusalueen keskelle viimeisen tarran tulostamisen jälkeen. Kun [Aloit. syöttö?] tulee näkyviin nestekidenäyttöön, syötä nauhaa painamalla OK-painiketta. Voit palata tekstinsyöttönäyttöön painamalla Esc-painiketta.
    • Kun leikkausasetukseksi on asetettu [Leveä marg.], [Kapea margin.] tai [Ketju], [Leikkaa nauha tai jatka painamalla Enter.] -sanoma tulee näkyviin tulostuksen jälkeen ja tarratulostin siirtyy leikkaustaukotilaan.