Koti > Tarrojen luonti ja tulostus tietokoneella > Tarrojen luominen ja tulostaminen P-touch Editorilla (Windows)

Tarrojen luominen ja tulostaminen P-touch Editorilla (Windows)

Jos haluat käyttää tarratulostinta Windows-tietokoneen kanssa, asenna malliasi vastaava tulostinohjain ja P-touch Editor tietokoneelle.

Saat viimeisimmät ohjain- ja ohjelmistopäivitykset mallisi Ladattavat tiedostot -sivulta osoitteessa support.brother.com/downloads.

1. Käynnistä P-touch Editor image.

Valitse Aloita>Brother P-touch>P-touch Editor tai kaksoisnapsauta työpöydän P-touch Editor -kuvaketta.

*Brother P-touch -kansio on luotu tai sitä ei ole luotu; tämä vaihtelee tietokoneen käyttöjärjestelmän mukaan.

2. Varmista, että mallisi nimi on valittuna aloitusnäytössä.
  3. Tee jokin seuraavista:
    • Luo uusi asettelu napsauttamalla Uusi tarra -välilehteä ja Uusi tarra -painiketta (1).
    • Voit luoda uuden asettelun käyttämällä ennalta määritettyä asettelua napsauttamalla Uusi tarra -välilehteä ja luokkapainiketta (2), valitsemalla mallin ja napsauttamalla sitten Luo-painiketta (3).
    • Jos haluat avata aiemmin luodun asettelun, valitse Avaa (4).
    image
  4. Osoita Tulosta-kuvaketta.
  5. Valitse haluamasi tulostusasetukset ja napsauta sitten Tulosta.
    image
    Jos haluat muuttaa P-touch Editorin käynnistystapaa, avaa P-touch Editor ja napsauta Tiedosto>Asetukset. Valitse Tila-vaihtoehto näytön vasemmasta reunasta ja valitse sitten Koti/toimisto- tai Sähkö/verkko-vaihtoehto. Ota asetus käyttöön napsauttamalla OK.