Koti > Ennen tarratulostimen käyttämistä > Yleiset varotoimenpiteet

Yleiset varotoimenpiteet

Litiumioniakku

• Litiumioniakku on valmiiksi osittain ladattu. Ennen kuin käytät tarratulostinta ensimmäisen kerran, sinun on ladattava litiumioniakku täyteen.
  • Jos tarratulostinta ei käytetä pitkään aikaan, irrota akku ja kaapelit ennen sen varastointia.
  • Jos huomaat litiumioniakussa ensimmäisellä käyttökerralla mitä tahansa epätavallista, kuten ylikuumentumista tai ruostetta, lopeta heti litiumioniakun käyttäminen. Ota yhteyttä Brotherin asiakaspalveluun.

Tarratulostin

• Sen mukaan, missä paikassa tarra on, mistä materiaalista se on valmistettu ja mitkä ovat ympäristöolosuhteet, tarra saattaa irrota tai liimautua kiinni pysyvästi tai tarran väri saattaa muuttua tai tarttua toisiin esineisiin. Ennen kuin kiinnität tarran, tarkista ympäristöolosuhteet ja materiaali. Testaa tarraa kiinnittämällä pieni pala sitä tarkoitetun pinnan huomaamattomalle alueelle.
  • ÄLÄ käytä laitetta, sen osia tai tarvikkeita millään muulla tavalla tai mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin tässä oppaassa on kuvattu. Muussa tapauksessa seurauksena voi olla onnettomuus tai vahingoittuminen.
  • Käytä tämän tarratulostimen kanssa vain Brotherin TZe-nauhaa, HGe-nauhaa tai HSe-kutistussukkaa. ÄLÄ käytä nauhoja, joissa ei ole image- / image- / image-logoa. Lisätietoja kutistussukasta saat paikallisesta Brother-verkkosivustosta. Et pysty tulostamaan kehyksiä tai käyttämään tiettyjä fonttiasetuksia, kun käytät kutistussukkaa. Tulostetut merkit voivat myös olla pienempiä kuin TZe-nauhan kanssa.
  • (PT-E310BT) ÄLÄ paina nauhaleikkurin vipua liian voimakkaasti.
  • Puhdista tulostuspää pehmeällä liinalla. Älä koske tulostuspäähän sormin.
  • ÄLÄ yritä tulostaa, jos kasetti on tyhjä. Muussa tapauksessa tulostuspää vioittuu.
  • ÄLÄ vedä nauhasta tulostamisen tai syöttämisen aikana. Muussa tapauksessa nauha ja tarratulostin vioittuvat.
  • Kaikki tulostimen muistiin tallennetut tiedot menetetään, jos tulostin hajoaa tai sitä korjataan tai jos akkujen lataus tyhjenee kokonaan.
  • Tulostetut merkit saattavat näyttää erilaisilta kuin esikatseltuina, sillä laitteesi tai tietokoneesi näytössä voi olla parempi tarkkuus kuin tarratulostimessa.
  • Tulostetun tarran pituus voi olla eri kuin näytetty tarran pituus.
  • Lue silitettävien kangasnauhojen, lujasti kiinnittyvien tarranauhojen ja muiden erikoisnauhojen mukana toimitetut ohjeet huolellisesti ja noudata kaikkia ohjeissa mainittuja varotoimenpiteitä.
  • Nestekidenäytön päälle on kiinnitetty läpinäkyvä muovinen suojakalvo valmistuksen ja kuljetuksen ajaksi. Poista tämä kalvo ennen käyttöä.
  • ÄLÄ jätä mitään kumi- tai vinyylituotteita tarratulostimen päälle pitkäksi ajaksi. Muuten ne voivat jättää jälkiä tai jäämiä tarratulostimen pintaan.
  • ÄLÄ kuljeta tarratulostinta, kun USB Type-C -kaapeli tai -verkkolaite on kytkettynä USB-porttiin. Muuten portti voi vaurioitua.