Koti > Tarrojen muokkaus > Merkkimääritteiden asettaminen > Merkkimääritteiden käyttäminen tekstiriviin

Merkkimääritteiden käyttäminen tekstiriviin

Jos lisäät tarraasi useita rivejä, voit muotoilla jokaisen tekstirivin eri näköiseksi.
  1. Kirjoita tarraan haluamasi tekstirivit tai teksti.
  2. Siirrä kohdistin sille riville, jonka merkkimääritteitä haluat muuttaa, painamalla image tai image.
  3. Paina image ja sitten image, jos haluat näyttää saatavissa olevat muotoilumääritteet.
    Nestekidenäytön oikeassa yläkulmassa olevat kolme mustaa viivaa tarkoittavat, että käytät nyt määritettä vain kyseiselle riville.
    image
  4. Valitse määrite painamalla image tai image.
  5. Määritä kyseisen määritteen arvo painamalla image tai image ja paina sitten OK-painiketta.
image
Kun kullekin riville on asetettu eri määritearvot, arvo näkyy muodossa *****, kun painat image-painiketta.