Koti > Tulosta tarroja > Tarrojen tulostaminen

Tarrojen tulostaminen

(PT-E310BT) Jos haluat leikata tarran, paina tarratulostimen vasemmassa yläkulmassa olevaa nauhaleikkurin vipua.

• (PT-E310BT) Älä paina leikkurin vipua, kun [Tulostaa... Kopiot]- tai [Nauha syötetään... Odota hetki] -sanoma näkyy nestekidenäytössä, jotta nauha ei vioitu.
  • Älä vedä tarraa, kun se tulee ulos nauhan ulostuloraosta. Muuten värinauha tarttuu nauhaan, jolloin nauha ei ole enää käyttökelpoista.
  • Älä peitä nauhan ulostulorakoa tulostamisen aikana. Muuten nauha jumittuu.
  1. Kun olet luonut tarran, paina image.
  2. Jos tulostat sarjoitettuja tarroja, määritä tulostettavat tarrat image- ja image-näppäimillä ja valitsemalla vaihtoehto nestekidenäytöstä.
    Asetus
    Kuvaus
    Kaikki

Tulosta kaikki tarrat.

Nykyinen

Tulosta tarra kohdistimen sijaintiin.

Alue

Määritä ensimmäinen ja viimeinen tulostettava tarra.

3. Voit muuttaa muita tulostusasetuksia painamalla image ja painamalla sitten image.
    HUOMAUTUS
    • Kun tulostat useita tarroja, jokaisen tarran tulostamisen jälkeen tulee näkyviin vahvistussanoma.

(PT-E510/PT-E560BT) Voit poistaa tämän vahvistussanoman käytöstä seuraavasti:

1. Paina Menu (Valikko)-painiketta.
      2. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee [Leikkaustauko], ja paina sitten OK-painiketta.
      3. Paina image tai image valitaksesi [Pois]-asetuksen ja paina sitten OK-painiketta.

• Jos akun varaus loppuu ja tulostustyö pysähtyy, voit jatkaa tulostusta noudattamalla näitä ohjeita (ei ole käytettävissä käytettäessä USB- tai Bluetooth-yhteyttä):
      1. Lataa akku täyteen, kytke tulostimeen virta ja paina image.
      2. Noudata nestekidenäyttöön tulevia ohjeita, valitse sivualue ja jatka tulostusta.