Koti > Tarrojen tulostaminen mobiililaitteilla > Mobiilisovellusten asentaminen

Mobiilisovellusten asentaminen

Vastaavat mallit:PT‑E310BT / PT‑E560BT

Brother-sovelluksilla voit tulostaa suoraan iPhonesta, iPadista, iPod touchista ja Android™-mobiililaitteista sekä siirtää tulostimeesi Bluetooth-yhteydellä tietoja, mm. malleja, symboleita ja tietokantoja, jotka on luotu tietokoneella.

Sovellus Ominaisuudet

Brother Pro Label -työkalu

Luo tarroja tarpeen mukaan televiestintä-, tietoliikenne- tai sähkötarvikkeiden tunnistamista varten.

Mobile Transfer Express

Siirrä yhteensopivia tarramalleja, tietokantoja ja kuvia tulostimeesi käyttämällä P-touch Transfer Manageria (Windows).

Lisätietoja tulostimellesi saatavilla olevista mobiilisovelluksista on verkko-osoitteessa https://support.brother.com/g/d/f5f9