Koti > Tiedostomuistin käyttäminen > Tarratiedostojen tallentaminen

Tarratiedostojen tallentaminen

Voit tallentaa jopa 99 tarraa ja noutaa ne tulostettaviksi myöhemmin. Kuhunkin tiedostoon voi tallentaa enintään 280 merkkiä. Voit myös muokata ja korvata tallennettuja tarroja.
  1. Syötä teksti ja muotoile tarra.
  2. Paina image -painiketta.
  3. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee [Tallenna], ja paina sitten OK-painiketta.
  4. Valitse tiedosto painamalla image tai image ja paina sitten OK-painiketta.