Koti > Tulosta tarroja > Leikkausasetuksen valitseminen > Nauhan leikkaamisasetukset

Nauhan leikkaamisasetukset

Asetukset-sarakkeen piirroskuvat esittävät Esimerkki-sarakkeessa kuvattujen tarrojen osia.
image
Tulostusalue
image
Marginaali
image
Laminaatin marginaali
Asetus
Kuvaus
Esimerkki
Kapea marg.

Leikkaa palan tyhjää tarraa automaattisesti ennen ensimmäisen tarran tulostusta ja leikkaa nauhan sitten kunkin tarran tulostuksen jälkeen. Jättää 2 mm:n marginaalin kunkin tarran molempiin päihin.
  • Kun tarrapituus on vähintään noin 23 mm
    image
    1. Noin 23 mm
    2. 2 mm
  • Kun tarrapituus on enintään noin 23 mm
    image
    1. Noin 23 mm
    2. 2 mm
Leveä marg.

Leikkaa nauhan automaattisesti jokaisen tarran tulostamisen jälkeen jättäen 25 mm:n marginaalin kumpaankin päähän.

image
  1. Noin 23 mm
  2. 2 mm
Ketju

• Leikkaa palan tyhjää tarraa automaattisesti ennen ensimmäisen tarran tulostusta ja leikkaa nauhan sitten kunkin tarran tulostuksen jälkeen. Jättää 2 mm:n marginaalin kunkin tarran molempiin päihin.
  • Kun viimeinen tarra on tulostettu, nauhaa ei syötetä eikä leikata. Voit syöttää nauhaa ja leikata sen samanaikaisesti painamalla image ja image.
image
  1. Noin 23 mm
  2. 2 mm
  3. Leikkauskohta
Ei leikk.

• Valitse tämä asetus, kun tulostat useita kopioita tarrasta tai kun käytät silitettäviä kangasnauhoja tai muita erikoisnauhoja, joita ei voi leikata tarratulostimen nauhaleikkurilla.
  • Kun viimeinen tarra on tulostettu, nauhaa ei syötetä eikä leikata.
    • Voit syöttää nauhaa ja leikata sen samanaikaisesti painamalla image ja image.
    • Kun käytetään erikoisnauhoja, joita ei voida leikata tarratulostimen nauhaleikkurilla, poista tarranauhakasetti tarratulostimesta ja leikkaa nauha saksilla.
image
  1. 23 mm
  2. 2 mm
Erikoisnauha
  • Valitse tämä asetus, kun käytät erikoisnauhaa.
image
  1. Noin 23 mm
  2. 2 mm