Koti > Tulosta tarroja > Tarrojen tulostaminen > Peräkkäinen tulostus

Peräkkäinen tulostus

Tällä toiminnolla voit luoda tarroja, joilla on peräkkäin järjestetyt numerot tai kirjaimet, yhdestä tarramuodosta.

image
image

1. Paina image ja image.
  2. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee [Nume- rointi], ja paina sitten OK-painiketta.
  3. Valitse aloituskohta painamalla image tai image ja paina sitten OK-painiketta.
  4. Valitse lopetuskohta painamalla image tai image ja paina sitten OK-painiketta.
  5. Valitse tulostettavien tarrojen määrä painamalla image tai image ja paina sitten image tai OK.