Koti > Tarratulostimen käyttöönotto > Nauhan värin tunnistuksen kytkeminen käyttöön ja pois käytöstä

Nauhan värin tunnistuksen kytkeminen käyttöön ja pois käytöstä

Jos haluat nähdä luotavan tarran tarkemman esikatselun, aseta nauhan värin tunnistustoiminnon asetukseksi [Päälle] Tarranäkymä-tilassa. Tarratulostin tunnistaa nauhan värin ja näyttää nestekidenäytössä kyseistä nauhan väriä vastaavan tarran kuvan.

Oletusasetus on [Päälle].

1. Paina image -painiketta.
  2. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee [Asetukset], ja paina sitten OK-painiketta.
  3. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee [Tarranauhaväri], ja paina sitten OK-painiketta.
  4. Paina image tai image valitaksesi [Päälle]- tai [Pois]-asetuksen ja paina sitten OK-painiketta.
HUOMAUTUS

Nauhan värin tunnistustoiminto ei ole käytettävissä, kun käytetään tiettyjä tarranauhakasetteja. Tässä tapauksessa nestekidenäytössä näkyvä tarran kuva näkyy mustana tekstinä valkoisella taustalla.