Koti > Tarran muokkaaminen > Päivämäärä- ja kellonaikatoiminnon käyttäminen > Aikaleiman asettaminen ja kellonajan ja päivämäärän lisääminen tarraan

Aikaleiman asettaminen ja kellonajan ja päivämäärän lisääminen tarraan

1. Paina image -painiketta.
  2. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee [Asetukset], ja paina sitten OK-painiketta.
  3. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee [Aikaleiman asetus], ja paina sitten OK-painiketta.
  4. Valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista painamalla image tai image:
    • [Ajoitus]

[Aika- leima]-toiminnolla voit lisätä päivämäärän ja kellonajan mihin tahansa tarraan.

1. Paina image tai image, jolloin [Ajoitus] tulee näyttöön.
      2. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee [Autom.] tai [Pysyvä], ja paina sitten OK-painiketta.
        Asetus Kuvaus
        Autom.
        • Sijoita kohdistin kohtaan, jos haluat kellonajan ja päivämäärän näkyvän. Paina image, paina image tai image valitaksesi Aika- leima-asetuksen ja paina sitten OK-painiketta. Nykyinen päivämäärä ja kellonaika (tai tuleva tai mennyt päivämäärä ja kellonaika, jos olet käyttänyt aiemmin Eteenpäin-asetusta) sekä kellokuvake näkyvät nestekidenäytössä.
        • Kun image-painiketta painetaan yksinään, viimeisin päivämäärä ja kellonaika tulostetaan tarraan. Kellokuvake ei tulostu.
        Pysyvä
        • Sijoita kohdistin kohtaan, jos haluat kellonajan ja päivämäärän näkyvän. Paina image, paina image tai image valitaksesi Aika- leima-asetuksen ja paina sitten OK-painiketta. Nykyinen päivämäärä ja kellonaika näkyvät nestekidenäytössä.
        • Kun painat image-painiketta, päivämäärä ja kellonaika tulostetaan tarraan.

image
      Tarkista ja vahvista kellonajan ja päivämäärän asetukset sijoittamalla kohdistin kellokuvakkeen vasemmalle puolelle, painamalla image, painamalla image tai image [Aika- leima]-asetuksen valitsemiseksi ja painamalla sitten OK-painiketta.
    • [Muoto]

Valitse käytettävä kellonajan ja päivämäärän muoto.

1. Paina image tai image valitaksesi asetuksen [Muoto].
      2. Valitse haluamasi muotoiluvaihtoehto painamalla image tai image.
        Asetus Kuvaus
        Päiväys Tulostaa vain päivämäärän tarraan.
        Pv & aika Tulostaa päivämäärän ja ajan tarraan.
        Aika Tulostaa vain ajan tarraan.
        Aika & pv Tulostaa ajan ja päivän tarraan.
      3. Paina OK-painiketta.

• [Eteenpäin]

Määritä tuleva tai mennyt päivämäärä ja kellonaika.

1. Paina image tai image valitaksesi asetuksen [Eteenpäin].
      2. Valitse päivämäärän ja kellonajan arvot, joita haluat käyttää, painamalla image tai image [Päälle]-asetuksen valitsemiseksi ja paina sitten OK-painiketta.
        Asetus Kuvaus
        Päälle Tällä voit pidentää tai lyhentää kellonajan ja päivämäärän arvoja.
        Pois Tulostaa nykyisen ajan ja päivän.
      3. Valitse vuosi, kuukausi, viikko, päivä, tunti tai minuutti painamalla image tai image.
      4. Muuta nykyistä päivämäärää ja kellonaikaa painamalla image tai image.
        image
        Voit myös asettaa päivämäärän ja kellonajan kirjoittamalla numerot näppäimistöllä.
      5. Paina OK-painiketta.