Koti > Ennen tarratulostimen käyttämistä > Yleiset varotoimenpiteet

Yleiset varotoimenpiteet

• Sen mukaan, missä paikassa tarra on, mistä materiaalista se on valmistettu ja mitkä ovat ympäristöolosuhteet, tarra saattaa irrota tai liimautua kiinni pysyvästi tai tarran väri saattaa muuttua tai tarttua toisiin esineisiin. Ennen kuin kiinnität tarran, tarkista ympäristöolosuhteet ja materiaali. Testaa tarraa kiinnittämällä pieni pala sitä tarkoitetun pinnan huomaamattomalle alueelle.
  • ÄLÄ käytä laitetta, sen osia tai tarvikkeita millään muulla tavalla tai mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin tässä oppaassa on kuvattu. Muussa tapauksessa seurauksena voi olla onnettomuus tai vahingoittuminen.
  • Käytä tarratulostimen kanssa vain Brother TZe -nauhoja. ÄLÄ käytä nauhoja, joissa ei ole merkintää image.
  • Puhdista tulostuspää pehmeällä liinalla. Älä koske tulostuspäähän sormin.
  • ÄLÄ yritä tulostaa, jos kasetti on tyhjä. Muussa tapauksessa tulostuspää vioittuu.
  • ÄLÄ vedä nauhasta tulostamisen tai syöttämisen aikana. Muussa tapauksessa nauha ja tarratulostin vioittuvat.
  • Kaikki muistiin tallennetut tiedot menetetään, jos tulostin hajoaa tai sitä korjataan tai jos paristojen lataus tyhjenee kokonaan.
  • Tulostetut merkit saattavat näyttää erilaisilta kuin esikatseltuina, sillä laitteesi tai tietokoneesi näytössä voi olla parempi tarkkuus kuin tarratulostimessa.
  • Tulostetun tarran pituus voi olla eri kuin näytetty tarran pituus.
  • Kun virta katkaistaan kahdeksi minuutiksi, kaikki teksti- ja muotoiluasetukset poistetaan.
  • Lue silitettävien kangasnauhojen, lujasti kiinnittyvien tarranauhojen ja muiden erikoisnauhojen mukana toimitetut ohjeet huolellisesti ja noudata kaikkia ohjeissa mainittuja varotoimenpiteitä.