Koti > Tarran muokkaaminen > Taulukoiden luominen

Taulukoiden luominen

Luo taulukko määrittämällä haluamasi määrä rivejä ja sarakkeita. Voit tallentaa tiedoston muissa tarroissa uudelleen käytettävänä mallina.
image
Riveillä on enimmäismäärä, joka määräytyy nauhan leveyden mukaan.
Rivejä enintään Nauhan leveys
7 riviä 24 mm
5 riviä 18 mm
3 riviä 12 mm
2 riviä 9 mm

6 mm

1. Paina image -painiketta.
  2. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee [Autom. muotoilu], ja paina sitten OK-painiketta.
  3. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee [Taulukkomuoto], ja paina sitten OK-painiketta.
    image-, image-, image- ja image-painikkeilla voit luoda oman taulukkosi.
  4. Valitse haluamasi nauhan leveys painamalla image tai image ja paina sitten OK-painiketta.
  5. Paina image tai image valitaksesi asetuksen [Rivit].
  6. Syötä haluamasi rivien määrä painamalla image tai image.
  7. Paina image tai image valitaksesi asetuksen [Sarakkeet].
  8. Määritä haluamasi sarakkeiden määrä painamalla image tai image ja paina sitten OK-painiketta.
  9. Syötä haluamasi teksti ja paina sitten OK-painiketta.
  10. Toista nämä vaiheet jokaiselle tekstikentälle ja paina sitten OK-painiketta.
  11. Tee jokin seuraavista:
    • Valitse [Tulosta] ja paina sitten OK-painiketta.
    • Valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista painamalla image tai image:
      image
    Asetus
    Kuvaus
    Muokkaa

Muuta tekstiä.

Tallenna

Tallenna tarra.

Lisää tietoa imageimage Liittyvät aiheet: Tiedostomuistin käyttäminen.

Valikko

Muuta Fontti- tai Tyyli-asetuksia.

Esikatselu

Esikatsele tarraa ennen tulostamista.

Muuta nestekidenäytön suurennusta painamalla image.

Tulostus- asetukset

Valitse tulostusasetukset.

Lisää tietoa imageimage Liittyvät aiheet: Tarrojen tulostaminen.

12. Valitse tulostettavien tarrojen määrä painamalla image tai image ja paina sitten image tai OK.
image
  • 3,5 mm:n nauhaa ei voi käyttää taulukkojen luomiseen.
  • Jos nykyisen tarranauhakasetin leveys ei vastaa valitulle asettelulle asetettua leveyttä, näyttöön tulee virhesanoma, kun yrität tulostaa tarran. Kuittaa virhesanoma painamalla image -painiketta tai mitä tahansa muuta painiketta ja lisää sitten oikea tarranauhakasetti.