Koti > Tarratulostimen käyttöönotto > Taustavalon sytyttäminen ja sammuttaminen

Taustavalon sytyttäminen ja sammuttaminen

Vastaavat mallit:PT‑D460BT
Virran säästäminen sammuttamalla taustavalo.

Taustavalon oletusasetus on [Päälle].

1. Paina image -painiketta.
  2. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee [Asetukset], ja paina sitten OK-painiketta.
  3. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee [Taustavalo], ja paina sitten OK-painiketta.
  4. Paina image tai image valitaksesi [Päälle]- tai [Pois]-asetuksen ja paina sitten OK-painiketta.
HUOMAUTUS
  • Taustavalo sammuu automaattisesti, jos kone on käyttämättä määrittämäsi ajanjakson ajan.
  • Taustavalo sammuu tulostamisen ajaksi.