Koti > Ohjelmiston asentaminen > Tulostinohjaimen ja ohjelmiston asentaminen tietokoneeseen (Windows)

Tulostinohjaimen ja ohjelmiston asentaminen tietokoneeseen (Windows)

Jos haluat tulostaa Windows-tietokoneestasi, asenna tulostinohjain ja Brother P-touch Editor tietokoneeseesi.

1. Avaa haluamasi verkkoselain ja kirjoita install.brother osoiteriville.
    image
  2. Lataa ohjelmiston/dokumentaation asennusohjelma napsauttamalla Lataus-painiketta.
  3. Siirry tietokoneesi Lataukset-kansioon, kaksoisnapsauta ladattua asennustiedostoa ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.
    HUOMAUTUS
    • Kun kytket tarratulostimen tietokoneeseen Bluetooth-yhteydellä, varmista, että käyttöjärjestelmäsi Bluetooth-tiedonsiirtoasetus on kaksisuuntainen. (PT-D460BT)
    • Paina tarratulostimessa laiteparin muodostuspainiketta, kun vahvistat tunnuskoodin.