Koti > Tarrojen tulostaminen mobiililaitteilla > Brother iPrint&Label -sovelluksen asentaminen

Brother iPrint&Label -sovelluksen asentaminen

Vastaavat mallit:PT‑D460BT
Voit tulostaa Brotherin iPrint&Label-sovelluksella suoraan iPhone-, iPad-, iPod touch- ja Android-mobiililaitteista.
Sovellus Ominaisuudet

Brother iPrint&Label

Luo tarroja yrityskäyttöön, mukaan lukien viivakoodeja, toimistotarviketarroja ja tarroja kansioiden välilehtiin.
Lisätietoja tulostimellesi saatavilla olevista mobiilisovelluksista on verkko-osoitteessa https://support.brother.com/g/d/f5f9