Koti > Liite > Ohjelmistokehityspaketti

Ohjelmistokehityspaketti

Ohjelmistokehityspaketti (SDK, Software Development Kit) on saatavilla Brother Developer Centeristä (https://support.brother.com/g/s/es/dev/en/index.html).

(PJ-862/PJ-863/PJ-883) Myös b-PAC-SDK ja mobiililaitteiden (Android, iPhone, ja iPad) SDK:t voidaan ladata. (Ladattavissa olevat SDK:t voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.)

(PJ-822/PJ-823) Myös b-PAC-SDK ja mobiililaitteiden (vain Android) SDK:t voidaan ladata. (Ladattavissa olevat SDK:t voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.)