Koti > Ohjelmiston asentaminen > Tulostimen liittäminen tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen > Tulostimen yhdistäminen tietokoneeseen USB-kaapelilla

Tulostimen yhdistäminen tietokoneeseen USB-kaapelilla

Tulostimen liittämiseen tietokoneeseen tarvitaan USB Type-C -kaapeli. Se voi tulla tulostimen mukana, mutta tämä vaihtelee maakohtaisesti.

HUOMAUTUS
Pelkkä USB-liitäntä ei riitä tulostimesi virransyötöksi. Varmista, että asennat litiumioniakun tai liität tulostimen ulkoiseen virransyöttöön, kuten verkkolaitteeseen tai autosovittimeen.

1. Katkaise tulostimesta virta.
  2. Kytke USB-kaapeli tulostimen USB-porttiin ja sitten tietokoneeseesi.
    image
  3. Kytke virta tulostimeen.