Varotoimenpiteet

TÄRKEÄÄ
  • ÄLÄ irrota tulostimeen kiinnitettyjä tarroja. Nämä tarrat antavat käyttöön liittyviä tietoja ja sisältävät tulostimen mallin numeron.
  • ÄLÄ paina virtapainiketta tai merkkivaloa esineellä, jossa on terävä kärki, kuten kynällä. Muuten painike tai merkkivalo voi vahingoittua.
  • ÄLÄ siirrä tulostinta, kun kaapelit on kytketty vaihtovirta-/tasavirtavastakkeeseen tai USB-porttiin. Vastake ja portit saattavat vioittua.
  • ÄLÄ säilytä tulostinta paikassa, jossa se altistuu korkeille lämpötiloille, suurelle kosteudelle, suoralle auringonvalolle tai pölylle. Ne voivat aiheuttaa värin muutoksia tai virheellistä toimintaa.