Koti > Suojaus > SSL/TLS:n käyttö > Asiakirjojen SSL/TLS-suojattu tulostus > Asiakirjojen tulostus SSL/TLS-protokollalla

Asiakirjojen tulostus SSL/TLS-protokollalla

Vastaavat mallit:PJ‑883
Voit tulostaa asiakirjoja suojatusti IPP-protokollan avulla kautta käyttämällä IPPS-protokollaa.
  1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite”.
    Esimerkki:

https://192.168.1.2

image
    • Jos käytät toimialueen nimijärjestelmää (Domain Name System, DNS) tai otat käyttöön NetBIOS-nimen, voit syöttää IP-osoitteen sijasta laitteen verkkonimen, kuten ”JaettuTulostin”.

• esim.

https://SharedPrinter

Jos otat käyttöön NetBIOS-nimen, voit käyttää myös solmun nimeä.

• esim.

https://brnxxxxxxxxxxxx

3. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Sisäänkirjaus)-kenttään ja napsauta sitten Login (Sisäänkirjaus).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee akkukotelossa, ja siihen on merkitty ”Pwd”.
  4. Siirry siirtymisvalikkoon ja napsauta sitten Network (Verkko)>Network (Verkko)>Protocol (Protokolla).
    image
    Aloita kohdasta image, jos siirtymisvalikkoa ei näy näytön vasemmalla puolella.
  5. Varmista, että IPP-valintaruutu on valittuna.
    image

Jos IPP-valintaruutu ei ole valittuna, valitse IPP-valintaruutu ja napsauta Submit (Lähetä).

Aktivoi määritykset käynnistämällä laite uudelleen.

Kun laite käynnistyy uudelleen, palaa laitteen verkkosivulla, kirjoita salasana, mene siirtymisvalikkoon ja napsauta sitten Network (Verkko)>Network (Verkko)>Protocol (Protokolla).

6. Napsauta HTTP Server Settings (HTTP-palvelinasetukset).
  7. Valitse HTTPS(Port 443) -valintaruutu IPP-alueella ja napsauta Submit (Lähetä).
  8. Aktivoi määritykset käynnistämällä laite uudelleen.
IPPS-protokollan käyttäminen tietoliikenteessä ei estä tulostuspalvelimen luvatonta käyttöä.