CA-varmenteen vienti

Vastaavat mallit:PJ‑883
  1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite”.
    Esimerkki:

https://192.168.1.2

image
    • Jos käytät toimialueen nimijärjestelmää (Domain Name System, DNS) tai otat käyttöön NetBIOS-nimen, voit syöttää IP-osoitteen sijasta laitteen verkkonimen, kuten ”JaettuTulostin”.

• esim.

https://SharedPrinter

Jos otat käyttöön NetBIOS-nimen, voit käyttää myös solmun nimeä.

• esim.

https://brnxxxxxxxxxxxx

3. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Sisäänkirjaus)-kenttään ja napsauta sitten Login (Sisäänkirjaus).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee akkukotelossa, ja siihen on merkitty ”Pwd”.
  4. Siirry siirtymisvalikkoon ja napsauta sitten Network (Verkko)>Security (Suojaus)>CA Certificate (CA-varmenne).
    image
    Aloita kohdasta image, jos siirtymisvalikkoa ei näy näytön vasemmalla puolella.
  5. Valitse vietävä varmenne ja napsauta Export (Vienti).
  6. Napsauta Submit (Lähetä).
  7. Valitse image kohdan Tallenna vieressä ja valitse sitten sijainti, johon haluat tallentaa tiedoston.