Koti > Asiakirjojen luonti ja tulostus tietokoneella > Mukautettujen asiakirjojen luonti ja tulostus P-touch Editorilla (Mac)

Mukautettujen asiakirjojen luonti ja tulostus P-touch Editorilla (Mac)

Lataa ja asenna P-touch Editor Mac-tietokoneellesi App Storesta.

1. Kaksoisosoita Macintosh HD>Ohjelmat ja kaksoisosoita sitten Brother P-touch Editor -kuvaketta.
  2. Kun P-touch Editor käynnistyy, napsauta New (Uusi)-kuvaketta, jolloin voit luoda uuden asettelun tai avata aiemmin luodun asettelun.
    image
  3. Osoita Print (Tulosta)-kuvaketta.