Koti > Verkko > Tärkeitä turvallisuuteen liittyviä tietoja

Tärkeitä turvallisuuteen liittyviä tietoja

Vastaavat mallit:PJ‑883
  • Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee akkukotelossa, ja siihen on merkitty ”Pwd”. Suosittelemme, että vaihdat oletussalasanan välittömästi, jotta voit suojata laitettasi luvattomalta käytöltä.
  • Kun yhdistät laitteen ulkopuoliseen verkkoon, kuten Internetiin, varmista, että verkkoympäristösi on suojattu erillisellä palomuurilla tai muulla menetelmällä, jotta estetään puutteellisten asetusten tai haitallisten kolmansien osapuolten luvattoman käytön aiheuttamat tietovuodot.
  • Jos läheltä löytyy signaali, langattoman lähiverkon avulla voit muodostaa vapaasti lähiverkkoyhteyden. Jos suojausasetuksia ei ole kuitenkaan määritetty oikein, pahantahtoinen kolmas osapuoli voi siepata signaalin, mistä voivat seurata mahdollisesti seuraavat ongelmat:
    • henkilökohtaisten tai luottamuksellisten tietojen varastaminen
    • tietojen asiaton lähetys osapuolille, jotka teeskentelevät olevansa tiettyjä henkilöitä
    • siepatun jäljennetyn viestintäsisällön levittäminen.