Koti > Liite > Brother-ohje ja -asiakastuki

Brother-ohje ja -asiakastuki

Jos tarvitset apua Brother-tuotteen käytössä, sivustossa support.brother.com esitetään usein kysyttyjä kysymyksiä ja vianmääritysvinkkejä. Voit ladata viimeisimmät ohjelmistot, ohjaimet ja laiteohjelmistot ja parantaa siten laitteesi suorituskykyä. Lisäksi voit ladata käyttäjille tarkoitetut ohjeet, joiden avulla opit hyödyntämään paremmin Brother-laitteesi ominaisuuksia.

Muita tuote- ja tukitietoja on saatavissa paikallisesta virallisesta Brother-sivustosta. Verkko-osoitteessa www.brother.com ilmoitetaan paikallisen Brother-toimipisteen yhteystiedot, ja sivustossa voit myös rekisteröidä uuden tuotteesi.