Koti > Ennen tulostimen käyttämistä > Tärkeä huomautus

Tärkeä huomautus

• Tämän käyttöoppaan sisältöä ja tuotteen teknisiä tietoja voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta.
  • Brother pidättää oikeuden tehdä muutoksia tämän käyttöoppaan tietoihin ja materiaaliin ilman erillistä ilmoitusta eikä ole vastuussa mistään vahingoista (mukaan lukien välilliset vahingot), jotka johtuvat tässä kuvattujen ohjeiden noudattamisesta, mukaan lukien muun muassa kirjoitusvirheet ja muut julkaisuihin liittyvät virheet.
  • Windows 11 -käyttäjille:

Tämä laite tukee Microsoft Windows 11 -käyttöjärjestelmää.

Kaikki Windows 8.1- ja Windows 10 -ominaisuudet ovat käytettävissä Windows 11 -ympäristössä, ja ne toimivat samalla tavalla.

• Tämän oppaan näyttökuvat voivat vaihdella tietokoneen käyttöjärjestelmän, tuotteen mallin ja ohjelmiston version mukaan.
  • Varmista ennen tulostimen käyttämistä, että olet lukenut kaikista tulostimen mukana toimitetuista asiakirjoista turvallisuutta ja käyttöä koskevat tiedot.
  • Piirroksissa esitetty tulostin voi olla erilainen kuin tulostimesi.
  • Käytettävissä olevat tarvikkeet saattavat vaihdella maan tai alueen mukaan.
  • Suosittelemme P-touch Editorin uusimman version käyttämistä.
  • Voit pitää tulostimen toimintakyvyn ajan tasalla käymällä sivustossa support.brother.com, jossa voit tarkistaa viimeisimmät laiteohjelmiston päivitykset. Muussa tapauksessa jotkin tulostimesi toiminnot eivät ehkä ole käytettävissä.
  • Kun vaihdat tai hävität koneesi, Brother suosittelee, että poistat kaikki henkilökohtaiset tiedot palauttamalla sen tehdasasetuksiin.