P-touch Transfer Managerin pääikkuna (Windows)

image
  1. Valikkorivi
    Tarjoaa pääsyn erilaisiin komentoihin, jotka on ryhmitelty kunkin valikko-otsikon alle (valikot Tiedosto, Muokkaa, Näytä, Työkalu ja Ohje) niiden toimintojen mukaan.
  2. Tulostimenvalitsin
    Antaa valita tulostimen, johon tiedot siirretään. Kun valitset tulostimen, vain ne tiedot, jotka voidaan lähettää valittuun tulostimeen, näkyvät tietoluettelossa.
  3. Malliluettelo
    Näyttää luettelon valitun kansion malleista.
  4. Esikatselu
    Näyttää malliluettelon mallien esikatselun.
  5. Kansioluettelo
    Kansioiden ja tulostinten luettelo näkyy tässä. Kun valitset kansion, valitun kansion mallit näkyvät malliluettelossa. Jos valitset tulostimen, tulostimeen tallennettuna olevat mallit ja muut tiedot näytetään.
  6. Työkalurivi
    Tämän avulla voit käyttää usein käytettyjä komentoja.

Työkalurivin kuvakkeiden selitykset

Kuvake Painikkeen nimi Käyttötarkoitus
image
Siirrä Siirtää malleja tai muita tietoja tietokoneesta tulostimeen.
Tallenna siirtotiedosto

(Kun ei yhdistettynä tulostimeen)

Muuttaa muihin sovelluksiin siirrettävien tietojen tiedostotyyppiä.

Valitse BLF tiedostotunnisteeksi, kun tulostat tarroja käyttäen massamuistitilaa (USB) tai kun siirrät tietoja käyttämällä BRAdmin Professionalia (lähiverkko). Valitse PDZ tiedostotunnisteeksi, kun siirrät tietoja käyttämällä Transfer Expressiä (USB).

Käytettävissä olevat liitännät vaihtelevat mallin mukaan.

image
Varmuuskopioi Noutaa tulostimeen tallennetut mallit sekä muut tiedot ja tallentaa ne tietokoneeseen.
image
Avaa Avaa valitun mallin.
image
Haku Sallii hakea malleja tai muita tietoja, jotka on rekisteröity P-touch Libraryyn.
image
Näyttötapa Muuttaa tiedoston näyttötapaa.