Koti > Ohjelmiston asentaminen > Tulostimen yhdistäminen tietokoneeseen > Tulostimen yhdistäminen tietokoneeseen käyttäen kiinteää lähiverkkoa

Tulostimen yhdistäminen tietokoneeseen käyttäen kiinteää lähiverkkoa

Vastaavat mallit:TD‑4420DN / TD‑4520DN
Jos haluat yhdistää tulostimesi kiinteään lähiverkkoon kiinteän IP-osoitteen avulla, asenna tulostinohjaimet sekä Tulostinasetustyökalu ja määritä sitten kiinteän lähiverkon yhteyden asetukset.

Verkkokaapeli

Käytä nopealle 10BASE-T- tai 100BASE-TX-Ethernet-verkolle suoraa luokan 5 (tai suurempaa) kierrettyä parikaapelia.

TÄRKEÄÄ
Älä kytke tätä laitetta lähiverkkoliitäntään, joka on alttiina ylijännitteille.
  1. Jos näyttöön tulee ohjeita asennuksen aikana, varmista, että tulostimen virta on katkaistuna, ennen kuin kytket lähiverkkokaapelin.
  2. Voit vaihtaa PIN-koodin Tulostinasetustyökalun tietoliikenneasetuksissa.
  3. Kytke virta tulostimeen.