Koti > Tulostinasetukset > Tulostimen asetusten muuttaminen verkkopohjaisen hallinnan avulla > Verkkopohjaisen hallinnan sisäänkirjautumissalasanan määrittäminen tai muuttaminen

Verkkopohjaisen hallinnan sisäänkirjautumissalasanan määrittäminen tai muuttaminen

Vastaavat mallit:TD‑4420DN / TD‑4520DN
Suosittelemme sisäänkirjautumisen oletussalasanan vaihtamista luvattoman verkkopohjaisen hallinnan käytön välttämiseksi.
  1. Käynnistä selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).
    Esimerkki:

https://192.168.1.2

image
    Jos käytät toimialueen nimijärjestelmää tai otat käyttöön NetBIOS-nimen, voit syöttää IP-osoitteen sijaan toisen nimen, kuten ”JaettuTulostin”.
    • Esimerkki:

https://JaettuTulostin

Jos otat käyttöön NetBIOS-nimen, voit käyttää myös solmun nimeä.

• Esimerkki:

https://brnxxxxxxxxxxxx

3. Tee jokin seuraavista:
    • Jos olet aiemmin määrittänyt oman salasanan, kirjoita se ja valitse sitten image.
    • Jos et ole aiemmin määrittänyt omaa salasanaa, kirjoita initpass ja valitse sitten image.
  4. Valitse Administrator (Järjestelmänvalvoja)-välilehti.
  5. Kirjoita haluamasi salasana Enter New Password (Anna uusi salasana) -kenttään (enintään 32 merkkiä).
  6. Kirjoita salasana uudelleen Confirm New Password (Vahvista uusi salasana) -kenttään.
  7. Valitse Submit (Lähetä).