Viivakooditarrojen tulostaminen käyttäen rajaustulostusta (Windows)

Vastaavat mallit:TD‑4520DN

Varmista, että tulostimesi on yhdistetty tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen USB-kaapelilla tai verkkoyhteydellä.

1. Avaa tulostettava viivakoodiasiakirjan PDF-tiedosto.
  2. Valitse Tiedosto>Tulosta.
  3. Napsauta avattavaa Tulostin-luetteloa ja valitse sitten tulostimesi.
  4. Valitse Sivun koko ja käsittely -osassa Todellinen koko -valintapainike.
  5. Valitse Suunta-kohdassa Pysty-valintapainike.
  6. Valitse Ominaisuudet.
  7. Valitse Perusasetukset-välilehti ja tee jokin seuraavista:
    • Kun kyseessä ovat muotoon leikatut tarrat, poista Leikkausväli -valintaruudun valinta.
    • Kun kyseessä ovat jatkuvat rullat, valitse Leikkausväli -valintaruutu.
    image
  8. Valitse Rajaa tulostus -välilehti ja valitse Tulosta automaattisesti yksittäisiä tarroja, joissa on viivakoodeja. -valintaruutu.
    image
  9. Valitse Poimi yksittäiset tarrat, joissa on viivakoodeja -vaihtoehto tuotetarroille tai Rajaa viivakoodit, teksti ja muut objektit -vaihtoehto toimitustarroille.
  10. Valitse avattava Tarra-/paperikoko-luettelo ja valitse sitten tarra tai paperikoko.
    Jos valitset Rajaa viivakoodit, teksti ja muut objektit -vaihtoehdon, vain 102 mm:n levyinen paperi näkyy luettelossa.
    image
    Valitse tarran koko, joka vastaa parhaiten rajattujen tietojen alkuperäistä kokoa. Suosittelemme, että testaat näytettä ennen suuren tarramäärän tulostamista.
  11. Valitse OK.
  12. Tulosta sovelluksen tulostusnäytöstä.
    image
    • Älä suurenna tai pienennä tarrakoodiarkin kokoa. Viivakoodeja ei ehkä tunnisteta oikein.
    • Kun tulostat Acrobat Readerista, toimi seuraavasti:
      • Tyhjennä Sivun koko ja käsittely -kohdasta Valitse paperilähde PDF-sivukoon mukaan -valintaruudun valinta.
      • Valitse Suunta-kohdassa Pysty-valintapainike.