Koti > Päivitys > P-touch Editorin päivitys (Windows)

P-touch Editorin päivitys (Windows)

Asenna tulostinohjain ennen P-touch Editorin päivittämistä.

1. Käynnistä P-touch Update Software.
    • Windows 10 / Windows Server 2016:

Valitse Aloita>Brother P-touch>P-touch Update Software tai kaksoisnapsauta työpöydän P-touch Update Software -kuvaketta.

• Windows 8 / Windows 8.1 / Windows Server 2012 / Windows Server 2012 R2:

Napsauta P-touch Update Software-kuvaketta Sovellukset-näytössä tai kaksoisnapsauta työpöydän P-touch Update Software -kuvaketta.

• Windows 7 / Windows Server 2008 / Windows Server 2008 R2:

Valitse Käynnistä>Kaikki ohjelmat>Brother P-touch>P-touch Update Software tai kaksoisnapsauta työpöydän P-touch Update Software -kuvaketta.

2. Napsauta Tietokoneohjelmiston päivitys -kuvaketta.
    image
  3. Valitse Tulostin ja Kieli, valitse P-touch Editorin vieressä oleva valintaruutu ja valitse sitten Asenna.
    image

Kun prosessi on valmis, vahvistusvalintaikkuna tulee näyttöön.