Koti > Ennen Brother-laitteen käyttöä > Tavaramerkit ja käyttöoikeudet

Tavaramerkit ja käyttöoikeudet

• Android ja Google Chrome ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.
  • QR Code on DENSO WAVE INCORPORATEDIN rekisteröity tavaramerkki.
  • Epson ESC/P on Seiko Epson Corporationin rekisteröity tavaramerkki.
  • Mac, Safari, iPad, iPhone ja iPod touch ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä.
  • Mozilla ja Firefox ovat Mozilla Foundationin rekisteröityjä tavaramerkkejä.
  • QR Code Generating Program Copyright © 2008 DENSO WAVE INCORPORATED.
  • BarStar Pro Encode Library (PDF417, Micro PDF417, DataMatrix, MaxiCode, AztecCode, GS1 Composite, GS1 Databar, Code93, MSI/Plessey, POSTNET ja Intelligent Mail Barcode)

Copyright © 2007 AINIX Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään.

• Blue SDK

Copyright © 1995–2018 OpenSynergy GmbH.

Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki julkaisemattomat oikeudet pidätetään.

• Osan tästä ohjelmistosta tekijänoikeudet omistaa The FreeType Project. Copyright © 2014 The FreeType Project (www.freetype.org). Kaikki oikeudet pidätetään.

Brotherin tuotteissa, liittyvissä tavaramerkeissä ja muussa materiaalissa olevat yritysten tavaramerkit ja tuotteiden nimet ovat kaikki kyseisten yritysten tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä.