Tärkeä huomautus

• Tämän käyttöoppaan sisältöä ja tuotteen teknisiä tietoja voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta.
  • Brother pidättää oikeuden tehdä ilman ennakkoilmoitusta muutoksia käyttöoppaaseen sisältyviin teknisiin tietoihin ja materiaaleihin, eikä se ole vastuussa mistään vahingoista (mukaan lukien satunnaiset vahingot), jotka aiheutuvat oppaiden ohjeiden mukaan toimimisesta, mukaan lukien muun muassa julkaisuun liittyvät typografiset tai muut virheet.
  • Tämän oppaan näyttökuvat voivat vaihdella tietokoneen käyttöjärjestelmän, tuotteen mallin ja ohjelmiston version mukaan.
  • Varmista ennen tulostimen käyttämistä, että olet lukenut kaikista tulostimen mukana toimitetuista asiakirjoista turvallisuutta ja käyttöä koskevat tiedot.
  • Piirroksissa esitetty tulostin voi olla erilainen kuin tulostimesi.
  • Käytettävissä olevat tarvikkeet saattavat vaihdella maittain.
  • Suosittelemme P-touch Editorin uusimman version käyttämistä.