MFC-L2730DW

MFC-L2730DW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 31/01/2022 Numero: faq00000356_507

Saapuvien faksien tallentaminen laitteen muistiin

Faksien tallennustoiminnon avulla voit tallentaa saapuvia fakseja laitteen muistiin. Voit hakea tallennettuja faksiviestejä muualla sijaitsevasta faksilaitteesta kaukonoutokomennoilla. Laitteesi tulostaa jokaisen tallennetun faksin varakopion.

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Paina Menu (Valikko).
  2. Paina tai , kunnes näkyvissä on [Faksi], ja paina sitten OK.
  3. Paina tai , kunnes näkyvissä on vaihtoehto [Muist.vast.ot.], ja paina sitten OK.
  4. Paina tai , kunnes näkyvissä on vaihtoehto [Edel.läh/Tall.], ja paina sitten OK.
  5. Paina tai , kunnes näkyvissä on [Faksitallennus], ja paina sitten OK.
  6. Paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu).

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Paina [Asetukset]>[Kaikki asetuks.]>[Faksi]>[Vastaanottoas.]>[Muist.vast.ot.].
  2. Paina [Faksitallennus] -vaihtoehtoa.
    VINKKI
    • Paina [Varm.kopio: Kyllä] tai [Varm.kopio: Ei]. Jos valitset [Varm.kopio: Kyllä], laite myös tulostaa kopion vastaanotetuista fakseista. (Käytettävissä vain joissakin malleissa)
  3. Paina .

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-L2710DW, MFC-L2730DW, MFC-L2750DW