MFC-J985DW

MFC-J985DW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 21/05/2015 Numero: faq00002490_031

PAPERIA EI SYÖTETTY

Ilmoituksen "Paperia ei syötetty" ("No paper Fed") taustalla voi olla useita erilaisia ongelmia. Ilmoituksen tullessa tarkista seuraavat seikat.

Syy 1: Paperi on lopussa laitteesta tai paperia ei ole asetettu oikein valittuun paperikasettiin.

Syy 2: Valokuvapaperikasetti on väärässä asennossa.

Syy 3: Paperia ei asetettu käsinsyöttöraon keskelle.

Syy 4: Takakansi on auki tai raollaan.

Syy 5: Paperipölyä kertynyt paperinsyöttörullien pintaan.

HUOM: Kuvat esittävät tiettyä saman sarjan mallia joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

Paperi on lopussa laitteesta tai paperia ei ole asetettu oikein määritettyyn paperikasettiin.

Tee jokin seuraavista:

• Lisää paperia paperikasettiin ja seuraa näyttöön tulevia ohjeita.
  • Poista paperinippu paperikasetista, aseta se uudelleen kasettiin ja seuraa näyttöön tulevia ohjeita.
    Katso täältä miten paperit on asetettava.

Syy 2: Valokuvapaperikasetti on väärässä asennossa.

Palauta Valokuvapaperikasetti oikeaan asentoon sen jälkeen kun olet tulostanut valokuvapaperille ja haluat käyttää tavallista paperia.

Valokuvapaperikasetti tavallisen paperin asennossa

Normal printing position

Valokuvapaperikasetti valokuvapaperiasennossa

Photo printing position

Syy 3: Paperia ei asetettu käsinsyöttöraon keskelle.

Poista paperi käsinsyöttöraosta ja aseta se raon keskelle. Seuraa näyttöön tulevia ohjeita.

Syy 4: Takakansi on auki tai raollaan.

Takakansi, eli paperitukosten poistamiseen tarkoitettu kansi, pitää sulkea huolellisesti molemmista reunoista.

Syy 5: Paperipölyä kertynyt paperinsyöttörullien pintaan.

Puhdista paperinsyöttörullat.
Täältä näet ohjeet miten syöttörullat puhdistetaan.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J562DW, DCP-J785DW, MFC-J680DW, MFC-J985DW