MFC-J6720DW

MFC-J6720DW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 10/08/2015 Numero: faq00002784_020

Skannaa dokumentti ja talleta skannattu kuva kovalevylle kansioon tai verkkokansioon

Voit skannata dokumentin ja talletaa skannatun kuvan kovalevylle kansioon tai verkkokansioon useilla eri tavoilla, seuraavassa se tehdään ControlCenter4-ohjelmalla tai tai painamalla Brotherin SCAN-näppäintä.

Valitse yksi:

HUOM: Ohjeen kuvissa näkyy yksi tämän sarjan laitteista joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

Valitse ensin kumpaa ControlCenter4 käyttöliittymää aiot käyttää lähettämisessä.

Perustila

1. Aseta asiakirja.

2. Valitse Scan-välilehti.

3. Valitse dokumentin tyyppi ja skannauskoko (Document Type ja Scan Size).

4. Valitse Scan.

image

5. Skannattu kuva näkyy esikuvankatselussa. Varmista skannattava kuva ja muokkaa sitä (tarvittaessa) kuvankatseluikkunassa.

6. Valitse Save.

image

7. Talletusvalintaikkuna tulee näyttöön. Määritä talletusasetukset ja valitse OK. Kuva tallennetaan valitsemaasi kansioon.

image

Tiedostotyyppi:

Valitse kuvatiedoston tiedostomuoto alasvetovalikosta Tiedostotyyppi (File Type). Voit valita seuraavista tyypeistä:

*Huom: Tiedostotyyppien valikoima on erilainen eri Brother-malleissa ja käyttöjärjestelmissä.

• Windows Bitmap (*.bmp)

• JPEG (*.jpg)

• TIFF (*.tif)

• TIFF Multi-Page (*.tif)

• Portable Network Graphics (*.png)

• PDF (*.pdf)

• High Compression PDF (*.pdf)

• Secure PDF (*.pdf)

• Hakukelpoinen PDF (*.pdf)

• XML Paper Specification (*.xps)

• Microsoft Office Word (*.docx)

• Microsoft Office PowerPoint (*.pptx)

Note:

• XML Paper Specification -muoto on saatavana Windows Vista- ja Windows 7 -käyttöjärjestelmässä tai käytettäessä XML Paper Specification -tiedostoja tukevia sovelluksia.

• Valinta Tiedostokoko (File size) on käytettävissä jos tiedostotyyppi on JPEG, PDF tai Secure PDF.

• Jos valitset tiedostotyypiksi TIFF tai TIFF Multi-Page, voit valita vaihtoehdon ”pakkaamaton” tai ”pakattu”.

• Etsittävä PDF on tiedostomuoto, joka sisältää skannatun kuvatun päälle asetetun tekstitietokerroksen. Tämän kerroksen avulla voit etsiä tekstiä kuvatiedostoista. Tekstintunnistusohjelman kieliasetus on asetettava vastaamaan kieltä, jota haluat käyttää etsittävässä PDF-tiedostossa.

• Hakukelpoisen PDF:n teko edellyttää että tietokoneeseen on asennettu tekstintunnistusohjelma, joko Nuance PaperPort™ tai Presto! PageManager. The Nuance PaperPort™ tai Presto! PageManagertoimitetaan CD-ROMilla Brotherin mukana.

Tiedostonimi:

Anna etuliite, joka lisätään skannatun kuvan tiedostonimen eteen, laatikossa Tiedostonimi.

Kohdekansio:

Anna kansiopolku, johon tiedosto talletetaan.

Edistynyt tila

1. Aseta asiakirja.

2. Valitse välilehti Scan.

3. Valitse Tiedosto (File).

image

4. Näyttöön tulee skannausvalintaikkuna. Valintaikkunassa voit määrittää seuraavat asetukset. Jos haluat esikatsella skannattua kuvaa ja määrittää sen asetukset, valitse Esiskannaus (PreScan).

image

5. Valitse Scan. Kuva tallennetaan valitsemaasi kansioon.

Käytä ControlCenter2-ohjelmaa(Macintosh)

1. Aseta asiakirja.

2. Valitse välilehti Scan.

3. Osoita Tiedosto (File).

image

4. Näkyviin tulee Skannausasetukset-valintaikkuna. Tässä valikossa voidaan määrittää tai tarkistaa laitteen asetuksia.

image

5. Aloita skannaus osoittamalla Start Scanning. Kuva tallennetaan valitsemaasi kansioon.

Käytä ohjauspaneelin SCAN-näppäintä

Jos haluat muuttaa skannausasetuksia, täältä näet miten muutetaan skannausasetuksia.

1. Aseta asiakirja.

2. Paina Scan(Scan).

3. Valitse nuoli oikeaan ja vasempaan-näppäimillä Tiedostoon.

4. Paina to File(tiedostoon).

5. Paina OK. (vain tietyissä malleissa)

6. (Verkkokäyttäjille)

1. Valitse näyttöön nuoli ylös ja alas-näppäimilla tietokone jonne kuva lähetetään.

Huom:
      Jos tietokoneesi nimeä ei näy näytössä, katso täältä miten silloin toimitaan.

2. Paina kohdetietokoneen nimeä.

3. Jos nestekidenäytössä näkyy kehotus antaa PIN-koodi, kirjoita kohdetietokoneen 4-numeroinen PIN-koodi ohjauspaneelissa ja paina OK.

7. Tee jokin seuraavista:

• Jos skannaat käyttäen oletusasetuksia, siirry vaiheeseen 14.

• Jos haluat muuttaa oletusasetuksia, siirry vaiheeseen 8.

8. Paina Asetukset (Options).

9. Jos skannaat 2-puolisesti, paina 2-puol skann ja valitse 2-puol skann: Pitkä reuna tai 2-puol.skann: Lyhyt reuna.
    (ei käytettävissä kaikissa malleissa)

10. Paina Määritä kosketusp. (Set with Touch Panel).

11. Paina OK.

Jos käytät valintaa Määritä kosketusp, silloin tietokoneessa täytyy olla ControlCenter-ohjelma asennettuna ja käynnissä.

12. Voit muuttaa asetuksia Nopea ADS-skannaus, Skannaustyyppi, Tarkkuus, Skannauskoko, Tiedostotyyppi ja Tyhjän sivun ohitus tarvittaessa. (ADF High Speed Mode, Scan Type, Resolution, Scan Size, File Type, Skip Blank Page ja Remove Background Color)

(Tyhjän sivun ohitusta ei ole kaikissa malleissa)

Käytettäessä Nopeaa ADS-skannausta dokumentti asetetaan syöttölaitteeseen pitkä reuna edellä.

13. Paina OK.

14. Paina Start.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-J6520DW, MFC-J6720DW, MFC-J6920DW, MFC-J6925DW