MFC-J6710DW

MFC-J6710DW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 04/09/2023 Numero: faq00003032_009

Tilanäytössä lukee "Offline".

Tilan valvonta offline-tilassa

Tarkista, voitko tulostaa tulostimeen tietokoneesta.

> jos tulostaminen ei onnistu, napsauta tätä.
> jos voit tulostaa, napsauta tätä.

Jos tulostaminen tietokoneesta ei onnistu...

Jos et voi tulostaa, toimi seuraavasti käytettävänliitännän mukaan.

Jos voit tulostaa tietokoneesta...

Toimi seuraavasti tilanteen mukaan.

(Windows)

(Mac)

(Windows)

VAIHE A: Tarkista että Status Monitor ilmoittaa oikean Brother-tulostimen tiedot.

Status Monitor voi ilmoittaa vain sellaisen tulostimen tiedot jolle on asennettu tulostinohjain ja jonka nimi näkyy tilanäytön ikkunassa kohdassa Seurattava laite tai Näytettävä laite ("Device to Monitor" tai "Device to Display"). Etsi oikea tulostinohjain ja tarkista Status Monitorin asetukset seuraavasti.

Vaihe I: Etsi oikea tulostinohjain.

Jos olet muuttanut Brother-laitteeseen liitetyn tietokoneen USB-porttia tai olet asentanut tulostinohjaimen useita kertoja, voi ohjaimesta syntyä useita samannimisiä kopioita. Tässä tilanteessa jotkin tulostinohjaimet toimivat, toiset eivät ehkä toimi. Jos haluat tulostaa asiakirjoja, valitse toimiva tulostinohjain.

(Windows 11)

Tulostimen kopiointi

1. Kytke Brother-laitteeseen virta. Jos muita laitteita on liitetty, sammuta ne joilla et aio tulostaa.
  2. Valitse Brother-laite.
  3. Varmista Brother-laitteen tila.
    Jos tila on Valmis, tulostinohjain toimii oikein. Valitse tämä tulostinohjain ennen tulostuksta.

4. Jos olet tarkistanut toimivat tulostinohjaimet, siirry vaiheeseen II.

(Windows 7, Windows 8 ja Windows 10)

Kopioi-kuvake

Aseta kohdistin jonkin aikaa tulostinkuvakkeen päälle. Tulostinohjaimen tila tulee näkyviin.

Siirrä kohdistin tulostinkuvakkeen päälle

Jos tilana on Offline, tulostinohjain ei toimi. Valitse tulostinohjain, jonka tila ei ole Offline.
Jos haluat aina tulostaa tällä tulostimella, napsauta laitteen kuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Aseta oletustulostimeksi. Tämän jälkeen näet kuvakkeessa Valittu-merkin. Kun tulostat seuraavan kerran, tämä tulostinohjain valitaan automaattisesti.

Oletustulostin

Vaihe II: Tarkista Device to Monitor (seurattava laite) -asetus.

1. Napsauta tehtävärivin Status Monitor-kuvaketta oikealla hiirennäppäimellä ja sitten Seurattava laite (Device to Monitor).

Kuva

2. Näet asennetut Brother-tulostinohjaimet. Jos olet asentanut useampia Brothereita tai useampia versioita samasta tulostinohjaimesta, näet useampia Brother-tulostinohjaimia.

Tarkista Brother-tulostinohjaimet ja ota ruksi pois kaikista ohjaimista, jotka eivät ole käytössä vaiheessa B-I.

Kuva

3. Napsauta OK. Nyt alat saamaan tilailmoituksia, kuten väri tai paperi loppu.

Jos valitsit vain yhden ohjaimen kohdassa 2, jatka vaiheesta C.

Jos valitsit useampia ohjaimia kohdassa 2 jotta voisit tarkkailla useampia Brother-laitteita, voit valita minkä laitteen tila on koko ajan näkyvissä, muista näytetään vain vikailmoitukset. Siirry vaiheeseen III.

Vaihe III: Tarkista Device to Display (Näytettävä laite) -asetus.

1. Napsauta tehtävärivin Status Monitor-kuvaketta oikealla hiirennäppäimellä ja sitten Näytettävä laite (Device to Display).

Kuva

2. Valitse sen tulostimen ohjain jonka tilaa (kuten Valmis ja Offline) pitää seurata silloin kun virhetilanteita ei ole.
    Kuva

3. Napsauta OK. Tarkista että vaiheessa 2 valitun laitteen virta on päällä ja jatka vaiheesta  C.

VAIHE B: Tarkista tilanäytössä näkyvä tila.

Tarkista Status Monitorin ilmoittamat tiedot.

Jos se ilmoittaa vielä "Offline", käynnistä Status Monitor uudestaan kuten alla esitetään ja tarkista Status Monitorin ilmoittamat tiedot.

• Jos Brother on liitetty tietokoneeseen verkkoliitännällä, jatka vaiheesta D.
  • Jos Brother on liitetty tietokoneeseen USB-liitännällä, jatka vaiheesta E.

VAIHE C: Tietoturvaohjelmiston tarkistaminen (vain verkkokäyttäjät)

Jos käytät Brotheria verkkoliitännällä, tietoturvaohjelmat voivat estää Status Monitoria saamasta oikeata tietoa Brotherista.

Tarkista, että tietoturvaohjelmat eivät estä Status Monitorin yhteyttä tulostimeen. Tietoturvaohjelma voi viitata Status Monitoriin alla olevilla nimillä.

• BrMfimon.exe
  • Brother Status Monitor (Network)
  • Brother Status Monitor Application
  • BrStMonW.exe

Tietoturvaohjelman asetusten muuttaminen on selitetty ohjelman käyttöoppaassa, tai ota yhteyttä ohjelman toimittajaan.

Jos tämä ei auta, jatka vaiheesta D.

VAIHE D: Asenna Status Monitor uudelleen

Status Monitor -ohjelmassa voi olla ongelmia.

Siirry tukisivustollamme osioon Ladattavat tiedostot ja lataa "Täydellinen ohjain & ohjelmistopaketti" johon sisältyy Status Monitor, ja asenna se.

Katso täältä miten ladataan Täydellinen ohjain ohjelmistopaketti tukisivustostamme osiosta Ladattavat tiedostot.

(Mac)

Status Monitor -ohjelmassa voi olla ongelmia.

Siirry tukisivustollamme osioon Ladattavat tiedostot ja lataa "Täydellinen ohjain & ohjelmistopaketti" johon sisältyy Status Monitor, ja asenna se.
Katso täältä miten ladataan Täydellinen ohjain ohjelmistopaketti tukisivustostamme osiosta Ladattavat tiedostot.

Jos täysi ohjelmistopaketti ei ole saatavana malleihin, valitse tulostinohjain tai CUPS-tulostinohjain, joka sisältää tilanäytön.

Aiheeseen liittyvät kysymykset

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-375CW, DCP-585CW, DCP-6690CW, DCP-7045N, DCP-7055W, DCP-7065DN, DCP-7070DW, DCP-8085DN, DCP-8110DN, DCP-8250DN, DCP-9010CN, DCP-9015CDW, DCP-9020CDW, DCP-9040CN, DCP-9042CDN, DCP-9045CDN, DCP-9055CDN, DCP-9270CDN, DCP-J132W, DCP-J140W, DCP-J152W, DCP-J315W, DCP-J4110DW, DCP-J4120DW, DCP-J515W, DCP-J525W, DCP-J552DW, DCP-J715W, DCP-J725DW, DCP-J752DW, DCP-J925DW, HL-3140CW, HL-3170CDW, HL-4040CN, HL-4050CDN, HL-4070CDW, HL-4140CN, HL-4150CDN, HL-4570CDW, HL-4570CDWT, HL-5450DN, HL-5450DNT, HL-5470DW, HL-6180DW, HL-6180DWT, HL-S7000DN, MFC-295CN, MFC-490CW, MFC-5890CN, MFC-5895CW, MFC-6490CW, MFC-6890CDW, MFC-7360N, MFC-7440N, MFC-7460DN, MFC-7840W, MFC-7860DW, MFC-8370DN, MFC-8510DN, MFC-8880DN, MFC-8950DW, MFC-8950DWT, MFC-9120CN, MFC-9320CW, MFC-9330CDW, MFC-9440CN, MFC-9450CDN, MFC-9460CDN, MFC-9840CDW, MFC-990CW, MFC-9970CDW, MFC-J430W, MFC-J4410DW, MFC-J4510DW, MFC-J4620DW, MFC-J4625DW, MFC-J470DW, MFC-J4710DW, MFC-J5320DW, MFC-J5620DW, MFC-J5625DW, MFC-J5720DW, MFC-J5910DW, MFC-J5920DW, MFC-J615W, MFC-J625DW, MFC-J650DW, MFC-J6510DW, MFC-J6520DW, MFC-J6710DW, MFC-J6720DW, MFC-J6910DW, MFC-J6920DW, MFC-J6925DW