MFC-J6710DW

MFC-J6710DW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 10/05/2012 Numero: faq00000356_008

Miten talletetaan saapuneet faxviestit muistiin?

Faxtalletusta käytettäessä Brother tallettaa kaikki saapuneet viestit muistiin.

Jos asetus Faxtalletus on asennossa ON, silloin MFC tallettaa kaikki saapuneet viestit muistiin kunnes ne on sekä tulostettu että poistettu. Vastaanotettaessa Brother myös automaattisesti tulostaa varakopion viestistä virtakatkon varalta.

Näytössä näkyy jos muistissa on faxviestejä.

Saapuneiden faksien esikatselu on mahdollista ennen tulostusta, katso sivua: "Faksien esikatselu ennen tulostusta."

FAXTALLETUKSEN SAAT PÄÄLLE SEURAAVASTI

*Jos Brotherissa on kosketusnäyttö, katso alla kohtaa "Kosketusnäyttömalleille".

1. Paina MENU-näppäintä.

2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä näyttöön Faksaus.

3. Paina OK.

4. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä näyttöön Vastaanottoas. (Setup Receive).

5. Paina OK.

6. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä näyttöön Muisti.vas.ott. (Memory Receive).

7. Paina OK.

8. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä näyttöön Faksitallennus (Fax Storage).

9. Paina OK.

10. Paina STOP/EXIT.

Brotherin muistiin ei voi tallettaa värifakseja. Kun vastaanotat värifaksin, Brother tulostaa sen tallettamatta sitä.

<Kosketusnäyttömalleille>
  1. Paina VALIK (MENU).

2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä näyttöön Faksaus.

3. Paina Faksaus.

4. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä näyttöön Vastaanottoas. (Setup Receive).

5. Paina Vastaanottoas..

6. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä näyttöön Muisti.vas.ott. (Memory Receive).

7. Paina Muisti.vas.ott..

8. Paina Faksitallennus.

9. Paina Stop/Exit.

Brotherin muistiin ei voi tallettaa värifakseja. Kun vastaanotat värifaksin, Brother tulostaa sen tallettamatta sitä.

FAXTALLETUS POIS PÄÄLTÄ

*Jos Brotherissa on kosketusnäyttö, katso alla kohtaa "Kosketusnäyttömalleille".

1. Paina MENU-näppäintä.

2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä näyttöön Faksaus.

3. Paina OK.

4. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä näyttöön Vastaanottoas. (Setup Receive).

5. Paina OK.

6. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä näyttöön Muisti.vas.ott. (Memory Receive).

7. Paina OK.

8. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Ei (Off).

9. Paina OK.

10. Paina STOP/EXIT.

Jos asetat faksitallennuksen pois päältä silloin kun muistissa on vastaanotettuja fakseja, silloin tulee näyttöön kysymys:

Pois.kaikki.vie? (Erase all fax?)
Kyllä -> Paina 1 (Yes -> Press 1)
Ei -> Paina 2 (No -> Press 2)

Tee jompikumpi:

• Paina 1 niin kaikki viestit poistetaan muistista ja faksitalletus otetaan pois päältä.

• Paina 2 niin viestejä ei poisteta muistista ja faksitalletus on päällä.

<Kosketusnäyttömalleille>
  1. Paina VALIK (MENU).

2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä näyttöön Faksaus.

3. Paina Faksaus.

4. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä näyttöön Vastaanottoas. (Setup Receive).

5. Paina Vastaanottoas.

6. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä näyttöön Muisti.vas.ott. (Memory Receive).

7. Paina Muisti.vas.ott.

8. Paina Ei (Off).

9. Press Stop/Exit.

Jos asetat faksitallennuksen pois päältä silloin kun muistissa on vastaanotettuja fakseja, silloin tulee näyttöön kysymys:

Pois.kaikki.vie? (Erase all fax?)

Tee jompikumpi:

• Paina Kyllä (Yes) niin kaikki viestit poistetaan muistista ja faksitalletus otetaan pois päältä.

• Paina Ei (No) niin viestejä ei poisteta muistista ja faksitalletus on päällä.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-J6510DW, MFC-J6710DW, MFC-J6910DW