MFC-J4710DW

MFC-J4710DW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 13/06/2013 Numero: faq00000366_021

Muisti täysi

Tietyissä tapauksissa viesti voi tulla laitteen kosketusnäyttöön. Toimi seuraavasti.

• Tapaus 1: Laitteen muisti on täynnä.

Paina image ja odota, kunnes muut käynnissä olevat toiminnot ovat päättyneet. Yritä sitten uudelleen.

• Tapaus 2: Käyttämäsi muistikortti tai USB-muistitikku on täysi eikä siellä ole tilaa uudelle dokumentille.

Paina  image.
    Poista muistikortilta tarpeettomia tiedostoja niin että siellä on tilaa uudelle dokumentille ja yritä uudestaan.

• Tapaus 3: Faxmuisti on täysi.

Poista faxviestejä muistista. Ota Vastaanotto muistiin pois päältä lisämuistin varaamiseksi.

Ks. Faxmuisti loppu.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-J4410DW, MFC-J4510DW, MFC-J4710DW