MFC-9180

MFC-9180

Väärä tuote?

Päivämäärä: 12/07/2010 Numero: faq00000197_011

Voiko vastaanotettua faxviestiä pienentää?

Vastaanotettua faxviestiä on mahdollista pienentää niin että yksi faksisivu voidaan tulostaa yhdelle arkille. Asetus Autom.Pien (AUTO REDUCTION) täytyy asettaa ON-asentoon seuraavasti:

1. Paina ohjauspaneelin näppäintä Menu/Set.
  2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä näyttöön FAX ja paina Menu/Set.
  3. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä näyttöön Vastaanottoas. (SETUP RECEIVE) ja paina Menu/Set.
  4. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä näyttöön Autom.Pien (AUTO REDUCTION) ja paina Menu/Set.
  5. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä näyttöön ON (tai EI) ja paina Menu/Set.
  6. Paina Stop/Exit.

Aiheeseen liittyvät mallit

FAX-8070P, MFC-4820C, MFC-580, MFC-590, MFC-890, MFC-9070, MFC-9180