MFC-8420

MFC-8420

Väärä tuote?

Päivämäärä: 09/07/2010 Numero: faq00000197_002

Voiko vastaanotettua faxviestiä pienentää?

• Vastaanotettua faxviestiä on mahdollista pienentää niin että yksi faksisivu voidaan tulostaa yhdelle arkille. Asetus Autom.Pien (AUTO REDUCTION) täytyy asettaa ON-asentoon seuraavasti:
  1. Laite on FAX-tilassa (Fax-näppäimen vihreä valo palaa). Jos ei ole, paina näppäintä niin että valo syttyy.
  2. Paina ohjauspaneelin näppäintä Menu.
  3. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä näyttöön Fax ja paina Set.
  4. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä näyttöön Vastaanottoas. (Setup Receive) ja paina Set.
  5. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä näyttöön Autom.Pien (Auto Reduction) ja paina Set.
  6. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä näyttöön ON (tai EI) ja paina Set.
  7. Paina Stop/Exit.
  • Tarkista että tulostuspaperikoko on valittu oikein. Toimi seuraavasti:
  1. Paina ohjauspaneelin näppäintä Menu.
  2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä näyttöön Yleiset aset. (General Setup) ja paina Set.
  3. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä näyttöön Paperikoko (Paper Size) ja paina Set.
  4. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä näyttöön oikea koko ja paina Set.
  5. Paina Stop/Exit.

Jos MFC-laitteeseen on asennettu toinen paperikasetti (lisävaruste) muista valita joko kasetti #1 tai kasetti #2.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-8220, MFC-8420, MFC-8440, MFC-8820D, MFC-8840D, MFC-8840DN