MFC-7860DW

MFC-7860DW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 21/06/2013 Numero: faq00002490_009

Ei paperia

Tapaus 1: Paperikasetissa ei ole paperia tai paperi ei ole asetettu oikein paperikasettiin.

Tee jompikumpi:

• Lisää paperia mainittuun paperikasettiin ja paina Mono Start tai Colour Start tai Start.

• Poista paperit paperikasetista ja aseta nippu uudelleen kasettiin. Paina Mono Start tai Colour Start tai Start.

• Jos ongelma jatkuu, paperinsyöttörulla ei ehkä saa otetta paperista. Puhdista paperinsyöttörulla.
    (Täältä näet miten paperinsyöttörulla puhdistetaan.)

Tapaus 2: Näytöllä mainittu paperikasetti voi olla huonosti paikoillaan.

• Aseta näytöllä mainittu paperikasetti uudestaan paikoilleen.

Tapaus 3: Käyttämäsi tulostusmateriaali ei sovellu tässä laitteessa käytettäväksi.

Aiheeseen liittyvät kysymykset

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-7055, DCP-7055W, DCP-7057, DCP-7060D, DCP-7065DN, DCP-7070DW, DCP-8110DN, DCP-8250DN, DCP-9010CN, DCP-9055CDN, DCP-9270CDN, FAX-2840, MFC-7360N, MFC-7460DN, MFC-7860DW, MFC-8510DN, MFC-8950DW, MFC-8950DWT, MFC-9120CN, MFC-9320CW, MFC-9460CDN, MFC-9970CDW