MFC-5440CN

MFC-5440CN

Väärä tuote?

Päivämäärä: 24/12/2010 Numero: faq00000735_000

Yksi tai useampi väreistä ei tulostu (tyhjää). Mitä voin tehdä?

• Kun värikasetin alkuperäispakkaus on avattu, käytä kasetti loppuun kuuden kuukauden kuluessa pakkauksen avaamisesta. Käytä kasetti loppuun ennen pakkaukseen painettua viimeistä käyttöpäivää.

• Brother ei suosittele käyttämään tarvikevärikasetteja tai täyttämään Brotherin mustekasetteja uudelleen. Tarvikevärikasettien käyttö voi huonontaa tulostimen toimintaa, tulostuslaatua ja tulostimen luotettavuutta koska aito Brother-muste sisältää aineita jotka estävät tulostuspään tukkeutumista. Brotherin takuu ei vastaa tarvikekasettien aiheuttamista ongelmista.
    > Täältä saat lisätietoa aidoista Brother-tarvikkeista.

Jos yksi tai useampi musteväri puuttuu kirjoittimesi tulosteista (vastaanotettu faksi, kopio ja/tai PCltä tulostettu asiakirja), suuttimet tai mustesuihku ovat tukkeutuneet tulostinpäässä tai ko. värikasetti ei ole asennettu oikein. Tarkista, että värikasetit ovat kunnolla asennetut ja/tai puhdista tulostinpään niin ongelma voi ratketa.

Tarkista onko värikasetit asennettu oikein seuraavien ohjeiden mukaan:

1. Avaa skannerin kansi nostamalla oikeasta reunasta niin ylös että se lukittuu paikoilleen.

2. Poista värikasetti, joka ei tulosta vetämällä valkoista muovikoukkua (joka on lukittuna kasetin reunan yli) itseäsi kohti ja nosta sitten kasetti pois.

3. Asenna kasetti takaisin. Paina kasetin päätä KUNNOLLA alaspäin, kunnes kasetti on kunnolla pohjassa. Paina valkoista koukkua kohti kasettia, varmistaaksesi, että koukku on kunnolla kiinni kasetin yläreunuksen yli.

4. Nosta skannerin kantta vapauttaaksesi lukitusvivun ja paina skannerin kannen tukea kevyesti alaspäin kunnes kansi on kiinni.

5. Laitteesi kuuluu nyt aloittaa puhdistaminen automaattisesti ja nestekidenäytössä näkyy vuoron perään "PUHDISTAA" ja "ODOTA HETKI". Kun laite on suorittanut puhdistuksen, nestekidenäyttöön tulee päivämäärä ja aika. Tulosta laaduntarkastussivu nähdäksesi tulostuvatko nyt kaikki värit:

1. Paina Ink, Ink/Reports, Ink Management/Reports tai Ink Management-näppäintä.
    2. Valitse nuoli ylös tai alas-näppäimillä Testitulostus (TEST PRINT).
    3. Vahvista valinta painamalla Menu/Set.
    4. Valitse nuoli ylös tai alas-näppäimillä Tulostuslaatu (PRINT QUALITY).
    5. Vahvista valinta painamalla Menu/Set. Paina Color(Colour) Start niin testisivu tulostetaan.

Jos yksi tai useampi väri vielä puuttuu tulosteesta tulostuspään puhdistaminen voi korjata tilanteen. Kun puhdistat tulostuspään on sinulla vaihtoehto puhdistaa VAIN MUSTA, kolme väriä samalla (SYAANI, KELTAINEN ja MAGENTA) tai kaikki neljä väriä kerralla. Tässä tilanteessa suosittelemme, että puhdistat vain sen värin, joka ei toiminut. Jos kuitenkin useampi kuin yksi väri puuttui, niin valitse KAIKKI. Noudata alla olevia ohjeita puhdistaaksesi tulostuspään:

Tulostuspään puhdistaminen

1. Paina Ink, Ink/Reports, Ink Management/Reports tai Ink Management-näppäintä.

2. Valitse nuoli ylös tai alas-näppäimillä Puhdistus (CLEANING).

3. Vahvista valinta painamalla Menu/Set.

4. Valitse nuoli ylös tai alas-näppäimillä väri joka ei tulostu
    - TAI -
    Valitse KAIKKI (ALL) jos useampi väri ei tulostu.

5. Vahvista valinta painamalla Menu/Set.

6. Laitteesi aloittaa puhdistamisen automaattisesti ja nestekidenäytössä näkyy vuoron perään "PUHDISTAA" ja "ODOTA HETKI". Kun laite on suorittanut puhdistuksen, nestekidenäyttöön tulee päivämäärä ja aika.

7. Tulosta testisivu:

1. Paina Ink, Ink/Reports, Ink Management/Reports tai Ink Management-näppäintä.
    2. Valitse nuoli ylös tai alas-näppäimillä Testitulostus (TEST PRINT).
    3. Vahvista valinta painamalla Menu/Set.
    4. Valitse nuoli ylös tai alas-näppäimillä Tulostuslaatu (PRINT QUALITY).
    5. Vahvista valinta painamalla Menu/Set. Paina Color(Colour) Start niin testisivu tulostetaan.

Jos yksi tai useampi väri vielä puuttuu tulosteesta puhdista tulostuspää vielä 4 kertaa. Puhdistusteho on parempi jos pidät puhdistusten välillä neljännestunnin tai puolen tunnin tauon. Tulosta puhdistuksen jälkeen testisivu ja tarkasta tulos.

Jos pään puhdistaminen ei muuta testisivulta näkyvää tulosta laite tarvitsee huoltoa.

Ota yhteyttä Brother-huoltoon.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-110C, DCP-310CN, MFC-210C, MFC-215C, MFC-410CN, MFC-425CN, MFC-5440CN, MFC-5840CN, MFC-620CN